Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

суботу, 12 грудня 2015 р.

Семінар вчителів іноземної мови, які викладають у початкових класах

10 грудня 2015 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений районний семінар школи становлення  педагогічної  майстерності  вчителів  іноземної  мови,  які  викладають  у  початкових  класах  «Формування  комунікативної  компетентності».
Перед гостями виступив директор школи Микола Левицький, який привітав гостей, ознайомив з навчально-виховною діяльністю педагогічного колективу, матеріальною базою та побажав плідної праці.
Учасники семінару побували на уроці англійської мови в 4 класі "Мій дім. Прийменники", який провела вчитель англійської мови спеціаліст ІІ категорії Тетяна Щербата. 

Учні активно включалися в навчально-виховну діяльність, закріплювали вивчену лексику, вчилися вживати її під час опису своєї кімнати. Вчителька уміло використала мультимедійну презентацію та власноруч виготовлену наочність, що значно вплинуло на результативність та ефективність уроку.
Учні 6-8 класів (вч. англійської мови Ольга Ломпас) запросили гостей на позакласний захід "День подяки" (Thanksgiving Day). Школярі перевтілились у пілігримів та індіанців і познайомили присутніх з історією виникнення одного з найпопулярніших свят у США. Діти декламували вірші, виконували ролі, співали пісні. Учасники та гості семінару  «вирушили»  у небезпечну подорож до берегів Нового Світу на борту корабля «Мейфлауер» (the «Mayflower») разом з першими переселенцями-пілігримами. 
Захопившись ідеєю свята, учні нашої школи отримали прекрасну можливість не лише  відтворити ті далекі події для гостей, а й ще раз переконатися, як чудово звучить англійська мова у поєднанні з майстерною акторською грою на сцені.
На завершення роботи керівник Інна  Вірста - учитель Надвірнянської ЗОШ I-III ст. №3, підбила підсумки роботи семінару. Вчителі відзначили грамотну методичну побудову відвіданого уроку, висловили свої думки, обмінялися ідеями.

Немає коментарів:

Дописати коментар