Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

суботу, 5 березня 2016 р.

Вечір відпочинку разом з Павлом Дворським

4 березня 2016 року до Надвірної із концертною програмою «Горнусь до тебе, Україно!», приуроченою 40-річчю творчої діяльності співака, завітав народний артист України Павло Дворський із синами – Вячеславом та Павлом.
У нелегкий для нашої країни час музика має піднімати бойовий дух, підбадьорювати та надихати на перемогу, вважає співак.
На сцені   Палацу культури і дозвілля молоді Надвірнянського коледжу НТУ дві години лунала прекрасна українська пісня та пісні на італійській мові, привезені артистами з нещодавнього турне по Італії.

Присутніх зачарували голоси Вячеслава та Павла Дворського молодшого. Бурхливими оплесками глядачі обдаровували Павла Дворського та його синів за кожну пісню.

В залі було дуже багато освітян, в тому числі і від Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Ці приємні хвилини зустрічі з піснею, відпочинку від постійних навантажень і стресів подарував Надвірнянський районний комітет профспілки працівників науки і освіти на чолі з його головою Михайлом Винником, за що ми йому всі висловлюємо щиру подяку.


2 коментарі:

  1. Так,це було справжнє свято!Адже пісні Дворських можна слухати вічно,вони завжди актуальні...

    ВідповістиВидалити
  2. Очень интересное мероприятие!
    А еще было бы здорово провести тимбилдинг - что об этом вы думаете???
    Тимбилдинги интересны тем, что можно привлечь и родителей, и детей, и учителей. Есть много интересных форматов!

    ВідповістиВидалити