Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

понеділок, 21 грудня 2015 р.

Ой, хто, хто Миколая любить

Напередодні Дня Святого Миколая під керівництвом педагога-організатора Марії Гергелаби в школі було проведено свято «Ой, хто, хто Миколая любить»
Уміло поєднані віршовані слова, сценки та історичні  дані про життя Святого Миколая запалили в учнів вогник надії, віри, бажання проявляти милосердя і творити добро.  Національний одяг, українська світлиця та головні герої свята (ангели, господиня, сестрички, чортик, три старці) надали святу атмосфери доброзичливості, взаємоповаги. Учні 4 класу розважали глядачів запальним танцем зірочок, а вокальний ансамбль виконував пісні «Іде Святий Миколай», «Миколай», «Замело снігами гай», «Молитва до Миколая» та інші. 
На святі була проведена благодійна акція, в ході якої було зібрано 431 гривню. Ці гроші разом з подаруночком від Миколая передано дитині-інваліду Созанському Івану з с. Л. Велесниця.
Дирекція школи, педагогічний та учнівський колективи дякують приватним підприємцям Анатолію Гараздюку, Василю Андрусяку та Ігорю Федоріву за придбання подарунків для дітей-сиріт, півсиріт, дітей-інвалідів та дітей учасників АТО, учнів Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів.

Немає коментарів:

Дописати коментар