Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

четвер, 31 грудня 2015 р.

Новорічно-різдвяні віншування Парищенських школярів

Новий рік! Ці два слова у кожного асоціюються зі святковим настроєм, подарунками, іграми, розвагами.
Саме так проходили свята у Парищенській ЗОШ I-III ст. Розпочалося все із дня Святого Миколая, а продовжилися свята 29-30 грудня, в останні дні навчального семестру, Новорічно-різдвяними віншуваннями учнів 1-11 класів.
Святково прибрана зала ледь вміщувала всіх бажаючих цього дійства.
Відмовившись уже давно від діда Мороза і Снігуроньки, Новорічне свято не втратило свого колориту, автентичності, веселого настрою і гумору.
Цікаві і неповторні новорічні костюми, перевтілені казкові герої (учні 1-4 та 6 класів), різдвяний вертеп (7 клас) зачаровували присутніх, переносили у світ казки, у світ народження Ісуса Христа (учні 5-Б класу).
На свято завітала Ольга Фреймут зі своєю командою з 1+1 (учні 9-Б класу), яка цікаво і з гумором проінспектувала школу за 2015 рік. Веселий настрій підтримували кумедні сценки, розіграні учнями, частування пампушками, запальний танець у виконанні дівчат 5-А класу.
Різдвяного настрою додали учні 10 класу, які підготували інсценізацію Святого вечора з дотриманням усіх традицій с. Парище, а також колядки,  щедрівки і віншування у виконанні учнів 8 і 11 класів, вчителів та батьків. Учасникам АТО присвятили своєрідну колядку учні 9-А класу.


1 коментар:

  1. Які молодці діти! Відтворюйте народні традиції. Підтримуйте, Миколо Івановичу, дитячу творчість!

    ВідповістиВидалити