Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

понеділок, 28 грудня 2015 р.

Виставка ліричних портретів "Ніжність"

Ціную в людях чесність, вихованість.
Дуже б хотіла, щоб у світі менше було
     егоїстичності, а більше любові.
           Хочеться багато творити, моя душа   сповнена ідей та прагнень
 Мрію про власний мотоцикл.
Ольга Марунчак,
учениця 8 класу

             У багатьох людей є Божа іскра таланту, яка дається їм для того, щоб людина змогла реалізувати себе в житті. У когось це музичні здібності, в інших – технічні чи математичні. Якщо не знехтувати ними, а повсякчас розвивати - в майбутньому можна досягти омріяних вершин.
            Школа розкриває таланти дітей, дає їм можливість творчо рости і збагачувати свій досвід. Це в повній мірі проявилося на виставці ліричних портретів юної художниці Парищенської ЗОШ, учениці 8 класу Ольги Марунчак. Виставку робіт  цієї талановитої дівчини побачили учні та вчителі школи. Побачили і перейнялися її душевними почуттями, занурилися у таємничий світ юної дівочої краси, такої щирої та неповторної. Виставка «Ніжність» - це серія графічних робіт, виконаних, як призналася Оля, у періоди душевних роздумів та переживань.

           Ольга є активним учасником різноманітних районних та обласних конкурсів та виставок, була призером олімпіади з образотворчого мистецтва, в минулому відвідувала шкільний гурток «Ми малюємо світ», яким керує талановитий педагог Володимир Петрик. Їй хочеться багато творити, зробити світ гармонічнішим, людей – уважнішими один до одного.
            Кожного митця надихає на нову творчість знання того, що його роботи подобаються людям. Тож побажаймо Олі: нехай кожна наступна робота буде кращою за попередню! Успіхів у творчості, натхнення і нових зустрічей із глядачами.

Немає коментарів:

Дописати коментар