Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

суботу, 30 травня 2015 р.

В добру путь, шановні випускники

Останнім акордом для мелодії прощання випускників 11 класу став випускний бал. Переповнена зала Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. На свято завітали вчителі, батьки, учні та громадськість села.
Урочистою ходою під оплески присутніх заходять випускники. Лунає Державний Гімн. «Душу й тіло ми положим за нашу свободу, і покажем, що ми, браття, козацького роду» - сколихнуло приміщення школи.
Вітальним словом відкрив свято директор школи Микола Левицький. І полинули вітання, пісні і танці. Непомітно промайнув час. І ось настає урочиста хвилина. Хвилина, яку наближали 11 років.
Урочисте вручення атестатів. Першою отримує атестат і Золоту медаль Ольга Марунчак, яка підтвердила свої знання на ЗНО та Всеукраїнських олімпіадах. Із щасливою усмішкою отримує Срібну медаль Ольга Юрців. Стрункою ходою та дівочою грацією підходять юнаки і дівчата до сцени. 23 випускники 2015 року вилетіли із шкільного гніздечка у незвідану даль.
Щасливого Вам польоту,  дорогі випускники! Нехай знання, отримані в школі, неодмінно стануть запорукою вагомих здобутків, допоможуть вам досягти омріяних вершин у вашій майбутній діяльності!
Божого вам благословення, щедрої долі, вірних друзів, наснаги, оптимізму та невичерпної енергії!

Щасти вам у всьому! В добру путь!
Фотопрезентація...

Немає коментарів:

Дописати коментар