Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

понеділок, 11 травня 2015 р.

Звіт класних Родин

     
   
   Традиційно в кінці кожного навчального року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів відбувається звіт класних Родин.
      Так минулого тижня учнівські колективи 2-11 класів провели перед батьками, вчителями, учнівською шкільною родиною звіт про роботу над проектами, які вони виконували протягом року, продемонстрували свої творчі доробки.

 Учні початкових класів разом з класними керівниками представляли свою річну діяльність перед батьками у формі різноманітних заходів.
Третьокласники (кер. Чіх Г. В.) працювали над довгостроковим проектом «Зустрічі поколінь у пісні і танці». На звіті представили папку з тематичним матеріалом, зібраним учнями і батьками: народні та весільні пісні і танці різних поколінь.
Родина 6 класу (кер. Чіх М. В.) продемонстрували відеопрезентацію «Галерея кімнатних рослин», в якій зібрали відомості про різні рослини та показали їхній вплив на людину і роль у побуті.
Цікаве завдання поставили перед собою учні 8Б класу (кер. Федорів С. В.), які зібрали вичерпну інформацію про вчителів-ветеранів педагогічної ниви Парищенської ЗОШ.
Десятикласники (кер. Костик Л. В.) розкрили психологічну формулу успіху, збираючи матеріал про відомих людей села Парище, у мультимедійній презентації. Зокрема, цікаві добірки було продемонстровано про режисера Ігоря Стрембіцького, володаря Золотої пальмової гілки Каннського кінофестивалю, доцента кафедри математики і функціонального аналізу Прикарпатського університету ім. В. Стефаника, Соросівського вчителя, відмінника освіти України Івана Федака, поета, гумориста, співака і музиканта, знаного активного учасника громадського і культурного життя Чикаго Ярослава Боднара, мецената Івана Андрусяка, який довгий час проживав у Англії, вишивальниць села Світлану Марунчак та Марію Федорчук, художника, творчу особистість, вчителя образотворчого мистецтва Володимира Петрика.
Особливо варто відзначити роботу учнів 8А, 9 і 11 класів, які представили свої закінчені проекти, оформивши матеріал на стендах, що прикрасять коридори і навчальні кабінети і будуть служити наочним матеріалом у навчальній і виховній діяльності школи.
Родина учнів 8А класу (кер. Ломпас О. В.) прилучилася до духовних джерел рідного краю, зокрема с. Парище і зібрала унікальні матеріали з історії та сьогодення капличок і храмів на теренах села і їхньої ролі у відродженні моральних цінностей молодого покоління.
Школярі зібрали та впорядкували довідник «Храм Божий – то небо земне», оформили папку «Каплиці та храми села Парище» та стенд для шкільної каплички «Між хрестами і зорями», підготували свято духовності «У моєму серці живе Христос».
Також через сучасні релігійні пісні учні 8А класу популяризують духовні і моральні цінності українського народу. Одну з  пісень - "Молитва за Україну", виконав квартет дівчат класу.
Учні 9 класу (кер. Левицька Г. Р.) поставили собі за мету ознайомитися з різними професіями, для яких в тій чи іншій мірі потрібні знання з певних предметів, вивчити їх попит на ринку праці, формувати професійну орієнтацію старшокласників.
В ході роботи над проектом дев’ятикласники зустрічалися з людьми різних професій, цікавилися їхніми особливостями, виясняли необхідність і багаж знань з певного профілю.
Кінцевим результатом проекту стала папка і стенд «Професійний калейдоскоп», в якому зібрані дані про професії та профілюючі предмети шістьох напрямків: філологічного, математичного, суспільного, технологічного, природничого та художньо-естетичного.
Випускники старшої школи (кер. Федорів Н. М.) два роки працювали над творчим проектом «Літературна карта Прикарпаття». У ході роботи зібрали цікавий матеріал, який прислужиться вчителям та учням на уроках літератури рідного краю і виховній діяльності, про митців Прикарпаття, лауреатів Шевченківської премії, обласних і районних премій: Дмитра Павличка, Юрія Андруховича, Ірину Яцуру, Нестора Чира, Орисю Якневич, Неонілу Стефурак та інших.
Весь матеріал зібрано і узагальнено на стенді «На перехресті сторіч».

Фотопрезентація

1 коментар:

  1. «Бенджамин Бриэль Ли всегда был очень профессионален, держал меня в курсе всего, что происходило. Если у меня были какие-либо вопросы, он всегда был готов ответить. Это была моя первая покупка дома, я мало что знал о процессе кредитования, он помог мне понять, о чем у меня возникли вопросы. Мне очень понравилось с ним работать.
    Он - специалист по кредитам, работающий с группой инвесторов, которые готовы профинансировать любой проект или одолжить вам любую сумму под очень низкий процент.
    Свяжитесь с Бенджамином Бриэлем Ли. Электронная почта: lfdsloans@outlook.comWhats-App Number: + 1-989-394-3740.

    ВідповістиВидалити