Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

пʼятницю, 29 травня 2015 р.

Свято радості й печалі

Останній дзвоник! Свято, яке збирає воєдино усю шкільну  родину. Ясний сонячний ранок зустрів Парищенських школярів, вчителів та батьків 29 травня. Мереживо вишиванок, різномаїття квітів, радісні усмішки на обличчях учнів та всіх гостей свята.
Алеєю під аркою з вишитих рушників у руках батьків заходять випускники 11 класу на чолі з класним керівником Надією Федорів у супроводі першокласників та першої вчительки Галини Чіх.
Лунає Державний Гімн України. Вся шкільна родина злилася в єдиному співі.
Відкрив свято директор школи Микола Левицький зі словами привітання всіх учнів школи, педагогічних та адміністративно-господарських працівників, батьків та усіх гостей. Особливо щирі вітання та побажання лунали для випускників 11 класу.
З благословенням Господнім до присутніх звернулися настоятелі місцевих церков о. Іван та о. Роман. Від влади слова вітання лунали з уст депутата районної ради Ігоря Білогана та сільського голови Василя Магдича.
В мереживо свята орнаментально вплелися пісня і танець, звернення батьків та оригінальні вітання випускникам від першачків, а ще грамоти учням за перемоги в олімпіадах, конкурсах, змаганнях.
І ось хвилюючий момент. Наймолодша учениця 1 класу Оксана Юрчак зручно усілася на плечах одинадцятикласника Ігоря Петрика і… пролунав дзвоник, такий мелодійний, такий знайомий і.. останній для 23 учнів 11 класу.

В щасливу путь, шановні і дорогі наші випускники!
Фотогалерея свята...

Немає коментарів:

Дописати коментар