Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

пʼятницю, 15 травня 2015 р.

Юні різьбярі звітують

З 2003 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів учні 10-11 класів навчаються у Надвірнянському міжшкільному навчально-виробничому комбінаті, де здобувають професію «Різьбяр по дереву та бересті». За цей період робітничу професію отримали понад 150 учнів. Їхні роботи прикрашають інтер’єр школи та навчально-виробничого комбінату, систематично демонструються на різноманітних виставках, приносять насолоду багатьом шанувальникам мистецтв.
Щороку в травні місяці в приміщенні навчального закладу панує дух прекрасного, ваблять око оригінальні витвори з дерева.
 13 травня 2015 року проходив кваліфікаційний екзамен з професії «Різьбяр по дереву та бересті». 22 випускники Парищенської  і Гаврилівської ЗОШ І-ІІІ ступенів демонстрували свої знання з охорони праці, матеріалознавства, спецтехнології та основ композиції. А також захищали свої випускні творчі роботи. Декоративні скриньки, величні різьблені тарелі, підсвічники, набори кухонного приладдя – асортимент виробів з деревини, прикрашених різьбою, інкрустацією бісером та декоративними цвяшками.
Державна кваліфікаційна комісія прийняла екзамен та присвоїла випускникам ІІ розряд з професії «Різьбяр по дереву та бересті».
Член комісії, директор Надвірнянського навчально-виробничого комбінату Омелян Штаєр, високо оцінив майстерність учнів та відзначив творчий художній рівень окремих виробів.
                  Фотопрезентація...

Немає коментарів:

Дописати коментар