Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

середу, 13 травня 2015 р.

1939—1945. Пам’ятаємо. Перемагаємо

З 5 по 10 травня.2015 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів було проведено ряд заходів щодо відзначення Дня пам’яті та примирення і Дня Перемоги над нацизмом у Європі. Тиждень розпочався  загальношкільною лінійкою «День пам’яті та примирення», на якій вчитель історії Ярослав Круль на основі історичних подій поділився цікавими хронологічними даними.
Урок мужності в 10 класі «Повертайся живим», проведений викладачем предмету «Захист Вітчизни» Михайлом Рудаком, об’єднав і зумів замислитися учнів над порівнянням подій Другої світової війни і війни на Сході.
Значну активність проявили старшокласники під час стрільби з пневматичної гвинтівки, розбирання та збирання автомата Калашникова.
            Із піднесенням класні учнівські Родини виконали патріотичні та повстанські пісні в рамках загальношкільного огляду. Кожен клас зумів по своєму передати біль і тривогу сердець за трагічну долю тих, хто не вернувся з поля бою.
           Впродовж тижня була проведена книжкова виставка книг, історичних документів «Подвиг не має забуття» (завідувач бібліотекою Олександра Ковальчук) та виставка дитячих малюнків «Життя заради України», на якій були представлені роботи учнів початкових класів (вчитель образотворчого мистецтва Володимир Петрик).
Учні школи вшанували пам’ять загиблих воїнів і бійців АТО хвилиною мовчання і покладанням квітів до пам’ятника односельцям, які загинули у Другій світовій війні.

Немає коментарів:

Дописати коментар