Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

середу, 3 червня 2015 р.

V турнір пам'яті Василя Рудака

Традиційно, в кінці кожного навчального року, напередодні річниці з дня народження, в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проводиться турнір з міні-футболу серед школярів пам’яті вчителя фізичної культури Василя Рудака.
Ось уже 5 років, як його нема серед нас. Людини, яка безмежно любила спорт, дітей і понад 25 років була віддана їм.
На V турнір традиційно прибули учні зі своїми наставниками з Гаврилівської, Середньомайданської ЗОШ І-ІІІ ступенів, Ліснотарновецького НВК та господарі змагань – учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів. Розпочалися змагання з урочистого параду та Державного гімну України. Замайорів синьо-жовтий стяг над стадіоном.
Зі вступним словом до присутніх звернулися директор школи Микола Левицький та сільський голова Василь Магдич. Після молитви  та покладання вінків на могилі Василя Рудака на майданчику розпочалися футбольні баталії.

Зачин змаганням дали господарі зі своїми однолітками з Лісної Тарновиці. Перемога парищенців – 3:0, яка надихнула футболістів і вболівальників, котрих чимало зібралося на сільському стадіоні. Найбільш безкомпромісна боротьба була між школярами Парищ і Гаврилівки. Обидві команди підійшли до матчу без жодної поразки. Емоції не вщухали на трибунах, боротьба на кожному клаптику майданчика на футбольному полі. І ось красивим ударом в кінці матчу учень Гаврилівської ЗОШ Василь Пилип'як зрівнює рахунок – 1:1 і ще більше підсилює інтригу турніру. Наступні два матчі з середньомайданськими і ліснотарновецькими однолітками завершуються перемогами гаврилівських і парищенських школярів. Однак, за різницею забитих і пропущених м’ячів переможцями уже втретє стають юні футболісти з Гаврилівки. Парищенці другі, школярі з Середнього Майдана і Лісної Тарновиці відповідно треті і четверті.
Всі команди нагороджені дипломами, а переможець отримав красень-кубок. Нагороди вручав син Василя Рудака – Михайло Рудак. Кращим гравцям крім грамот були вручені пам’ятні подарунки.
Кращим воротарем турніру визнано учня із Середньомайданської ЗОШ Вадима Кінаша, захисником – учня 10 класу Парищенської ЗОШ Дмитра Микитина. За найбільшу кількість забитих голів – п’ять – нагороду отримав Оліщук Іван із Середнього Майдана. Кращим голом визнано гол Василя Пилип'яка у матчі з парищенськими однолітками, який врятував гаврилівських школярів від поразки і дозволив завоювати кубок. Не залишився без приза і наймолодший учасник турніру – Андрій Вацик, 2002 року народження, вихованець Ліснотарновецького НВК.
А дальше – солодкий стіл від організаторів змагання, обмін враженнями і пам’ятні фотографії.

До зустрічі наступного року!

Немає коментарів:

Дописати коментар