Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

вівторок, 24 березня 2015 р.

Успіх парищенських школярів

Впродовж останніх десяти днів в м. Надвірній проходили  різноманітні олімпіади та конкурси серед учнівської молоді. Учні Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів взяли активну участь та продемонстрували високі знання та професійні навички з різних напрямків навчальної та позакласної діяльності і здобули високі місця.
Так в олімпіаді з образотворчого мистецтва учениця 7 класу Марунчак Ольга завоювала почесне третє місце, де продемонструвала тонке відчуття кольору, творчості і фантазії.
На районному етапі конкурсу з початкового технічного моделювання серед молодших школярів, який проходив на базі районної станції юних техніків, високих результатів досягнули молодші школярі початкової школи: Сем'янів Олег, учень 3 класу – 1 місце, Олійник Адріана, Рудак Мар'яна, учениці 4-А класу – 1 та 3 місце відповідно.
Готував цих дітей до змагань прекрасний педагог, художник, творець від Бога, вчитель образотворчого мистецтва та трудового навчання Володимир Петрик.
Серед юних різьбярів на районному етапі 2 місце завоював учень 11 класу Катамай Володимир.
Високу технічну грамотність, просторову уяву  та графічну культуру продемонстрували учні старших класів ( керівник - вчитель креслення Микола Левицький) на районному конкурсі з технічного креслення та графічної грамоти.
1 місце – Магдич Роман, учень 11 класу, 3 місце – Костів Володимир, учень 10 класу серед старшої вікової групи, 2 місце – Ковалюк Вадим, учень 9 класу – серед середньої вікової групи. Такі досягнення є наслідком наполегливого навчання, любові до предмету, розвитку технічного мислення.

25 березня 2015 року Олійник Адріана та Сем'янів Олег будуть представляти школу та Надвірнянську СЮТ на обласних змаганнях з початкового технічного моделювання. А на наступний день на обласному конкурсі з основ графічної грамоти та технічного креслення буде демонструвати свої знання та практичні навички Магдич Роман.
27-28 березня 2015 року випускник 11 класу Катамай Роман у складі районної делегації візьме участь в обласному конкурсі  та виставці - конкурсі народних ремесел  « Знай і люби свій рідний край », який відбудеться в м. Косові.

Бажаємо нашим учням продемонструвати високі результати та гідно представити школу і район на обласних конкурсах і змаганнях. 

Немає коментарів:

Дописати коментар