Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

вівторок, 8 березня 2016 р.

Творчий звіт педагогів

З 22 лютого по 4 березня 2016 року в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів проходив щорічний творчий звіт педагогічних працівників, які атестуються в поточному році. Звіт відбувся у формі методичної декади. Вчителі провели цікаві відкриті уроки, продемонстрували високу педагогічну майстерність та професійну компетентність, реалізацію в навчально-виховному процесі науково-методичної проблеми, над якою працювали протягом міжатестаційного періоду.
Члени атестаційної комісії, педагогічні працівники, які відвідали уроки, дали високу оцінку проведеним урокам, високо оцінили методичний  та професійний рівень колег.

Вчитель креслення та художньої культури Микола Левицький продемонстрував присутнім педагогам форми і методи розвитку просторової уяви школярів на уроках креслення у 9Б класі з теми «Зображення та позначення простих розрізів» (поурочний план) та 11 класі при вивченні нерознімних з'єднань: «Нерознімні з'єднання. Зображення та позначення з'єднання заклепками» (поурочнийплан+презентація).
На уроці художньої культури учні 9А класу ознайомились із зразками античної культури та її ролі в розвитку світової художньої культури під час вивчення теми «Великі європейські стилі. Античність» (поурочнийплан+презентація).
В 7 класі в ході вивчення теми «Вода, склад її молекули, поширеність у природі, фізичні властивості. Вода — розчинник» (поурочний план+презентація)  учні вивчили будову молекули води, її фізичні властивості та поширення у природі, а також  з’ясували роль води у природі та її значення для живих організмів. Одинадцятикласники ознайомились з  різноманітними вітамінами (поурочний план+презентація) та їх значенням для організму людини, сформували  уміння визначати потребу вітамінів в організмі людини. Вчитель хімії Галина Левицька продемонструвала ефективне і оптимальне використання ІКТ на даних уроках.

Наталія Шміголь на уроках християнської етики формує особистість учня на засадах християнської моралі, доброти, милосердя, людяності, чесності і працьовитості. Уроки в 7 класі «Людська слабкість і зміцнення волі» (поурочний план)  та 5А класі «Благовіщення Пречистої Діви Марії» (поурочний планпродемонстрували шляхи активізації розумової діяльності учнів через міркування, співставлення, висновки, пов'язування з практикою через ілюстрацію прикладами життєвих ситуацій.

Немає коментарів:

Дописати коментар