Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

неділю, 20 березня 2016 р.

Перший предметний Тиждень молодого педагога

Відповідно до річного плану роботи школи та з метою популяризації географічних знань і підтримки талановитих школярів, активізації творчої діяльності учителів з удосконалення форм і методів проведення уроків та позакласної роботи з предмета в період з 14 по 18 березня 2016 року у школі проходив Тиждень географії.
Кожен день був насичений різними цікавими заходами із залученням учнів та вчителів. 
В шкільній бібліотеці функціонувала виставка географічної літератури «Географія моєї України», підготовлена завбібліотекою Ковальчук О. В., на першому поверсі за сприяння вчителя образотворчого мистецтва Петрика В. В. організована виставка робіт учнів 3-7 класів «Це мій рідний край».            
Школярі активно включилися в конкурс стінних газет «Як я бачу світ» та виставку контурних карт, шестикласники підготували відкриття Тижня, а учні 10 класу ознайомили з цікавою інформацією в рубриці «Географічні рекорди» та радіолінійці «Унікальна Україна».
            Гарячі дебати відбулися у конкурсі веселих і кмітливих між шестикласниками, а учні 8 і 9 класів, а також і глядачі,  продемонстрували свої знання, гостроту розуму і творчість у краєзнавчій вікторині «Географічний бокс».
       Для учнів 8-9 класів був організований перегляд відеофільму «Чорнобильська катастрофа».
 Завершився тиждень географії підведенням підсумків та нагородженням грамотами найактивніших учасників і переможців різних конкурсів. Школярі продемонстрували командну гру, географічні здібності, мислення, увагу, а також належний рівень знань та ерудиції.
Підготувала Тиждень вчитель географії Іванна Гусак, для якої це був перший позакласний захід такого рангу, з яким вона успішно справилася.
Бажаємо молодому педагогу дальнішого постійного удосконалення, професійного росту та нових цікавих заходів.


Немає коментарів:

Дописати коментар