Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

пʼятницю, 3 квітня 2015 р.

Обласний тур Всеукраїнського конкурсу «Учитель-2015» завершений


Всеукраїнський конкурс «Учитель року» – загальнодержавний захід, спрямований на виявлення та підтримку творчої праці педагогічних працівників, підвищення їхньої педагогічної майстерності.
Практика проведення такого конкурсу в нашій області засвідчила зацікавленість освітян у такій формі підвищення професійного рівня.
Цьогорічний обласний тур «Учителя року» проходив у номінаціях: «Українська мова і література», «Хімія», «Правознавство», «Образотворче мистецтво».
У ньому взяли участь 59 переможців із 14 районів і 4 міст області.
Педагогічні працівники Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів не новачки у таких конкурсах. Вчитель світової літератури Світлана Юрчило брала участь в конкурсі у номінації «Світова література», Оксана Камець - у номінації "Українська мова і література", Марія Чіх – у номінації «Біологія», також був представник школи у номінації «Директор сільської школи».
Цього року школу і район представляла вчитель хімії та основ здоров'я Галина Левицька у номінації «Хімія». В процесі фахових змагань на відбірковому етапі педагог продемонструвала вміння укладати змістовний, технологічний та практично значущий власний блог, інтерактивні комунікації на майстер-класі. Вчителька здобула величезний фаховий досвід, підвищила свою педагогічну майстерність, отримала нових друзів та багато вражень.
31 березня в актовій залі Івано-Франківської ЗОШ  №15 було підведено підсумки ХХ обласного туру Всеукраїнського конкурсу «Учитель-2015». Всім учасникам вручено дипломи та подарунки департаменту освіти і науки Івано-Франківської облдержадміністрації.

Немає коментарів:

Дописати коментар