Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

понеділок, 29 лютого 2016 р.

Тиждень математики в Парищенській школі

     З перевірки математичних знань розпочався ранок понеділка в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Учні 10 класу зустрічали на порозі школи учнів та вчителів запитаннями та завданнями від Цариці наук – Математики. Так розпочався тиждень математики, який проходив з 22 до 26 лютого 2016 року з метою популяризації математичних знань, підтримки талановитих школярів та активізації творчої діяльності учителів.
    Цікаві заходи, конкурси і сценки чекали всіх бажаючих і небайдужих до математики. Восьмикласники провели цікаву радіопередачу «Юні математики», а потім зійшлися у математичному турнірі «У країні прямокутних трикутників».
    Гарячі дебати відбулися у конкурсі веселих і кмітливих між учнями 9А і 9Б класів, а десятикласники продемонстрували свою силу, спритність і творчість у конкурсі між собою.
     Учні 6 класу зіграли веселу сценку «І таке буває…», а семикласники ефектно поєднали точну математику з поетичним словом. П'ятикласники провели веселу математику та запропонували розв’язати математичні софізми.
      В рамках Тижня були проведені відкриті уроки з геометрії в 7 класі «В країні трикутників» (вч. Ковальчишин М. М.) та 10-му – «Двогранні кути» (вч. Рудак М. Д.).
     Вчителі математики Марія Ковальчишин, Марія Рудак та Наталія Шміголь провели належну роботу по підготовці Тижня та безпосередній організації всіх математичних заходів.
     Завершився тиждень математики підведенням підсумків та нагородженням грамотами найактивніших учасників і переможців різних конкурсів. 

Немає коментарів:

Дописати коментар