Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

вівторок, 24 листопада 2015 р.

Районний семінар з хімії у Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів

24 листопада 2015 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів був проведений семінар школи удосконалення педмайстерності та творчої групи вчителів хімії з проблеми «Впровадження проектних технологій на уроках хімії».
Учасники семінару побували на уроці хімії в 7 класі, який провела вчитель І категорії Галина Левицька. Це був підсумковий урок з теми «Фізичні та хімічні явища», на якому учні захищали свої навчальні проекти. На розгляд були представлені чотири проекти. Школярі продемонстрували уміння працювати в групах, вести пошукову та дослідницьку роботу, робити власні висновки. Вчитель уміло організувала діяльність груп, в результаті чого всі проекти були виконані на достатньому та високому рівні.
Вчитель хімії Галина Левицька представила колегам методичний посібник «Навчальні проекти з хімії», який упорядкувала на основі методичних рекомендацій Т. І. Вороненко, старшого наукового співробітника відділу біологічної, хімічної та фізичної освіти Інституту педагогіки НАПН України. Також педагог поділилася досвідом проектної діяльності в позакласній роботі, представивши учнівські проекти «Професійний калейдоскоп» та «Професії, для яких знадобляться знання з хімії».
Присутні високо оцінили педагогічну майстерність та творчість вчителя хімії Галини Левицької.
На завершення методист Надвірнянського РІМЦу Уляна Дердюк підбила підсумки роботи семінару. Вчителі висловили свої думки, обмінялися ідеями.

Немає коментарів:

Дописати коментар