Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

середу, 21 грудня 2016 р.

В гості іде Святий Миколай

У понеділок 19 грудня, у день, якого з нетерпінням чекає уся дітвора, в Парищенську ЗОШ І-ІІІ ступенів завітав Святий Миколай. Святково прибрану сцену заполонили Вітри, Зірочки та Ангелята. Уміло поєднані віршовані слова, сценки та історичні  дані про життя Святого Миколая запалили в учнів вогник надії, віри, бажання проявляти милосердя і творити добро. 
Учасники вокального ансамблю своїми піснями «Ти сьогодні швидше спать лягай», «Іде Святий Миколай», «Робіть добро», «Молитва до Миколая» надали святу атмосфери доброзичливості, взаємоповаги та нестримного бажання побачити Миколая.

Повчальна п’єса, розіграна учнями 5 класу, заставила багатьох  задуматись над своєю поведінкою, взаєминами між однокласниками.
І ось у залі з’являється Святий Миколай. Насторожені обличчя дітвори змінюються світлою і радісною посмішкою. А прийшов Миколай не сам, а з добром, миром, Божою благодаттю для всієї Парищенської дітвори і повним мішком подарунків.
Підготувала це прекрасне свято педагог-організатор Марія Гергелаба.

Дирекція школи, педагогічний та учнівський колективи щиро дякують приватним підприємцям Анатолію Гараздюку, Василю Андрусяку, Ігорю Федоріву, Василю Дутці, Євдокії Марунчак, приватним перевізникам Олегу Ковальчишину, Івану Ковалю, місцевим греко-католицькій та православній церковним громадам, сільському голові Івану Петрику за придбання подарунків для учнів початкових класів. Також завдяки приватній фірмі покуштували солодощів від Миколая учні 5-8 класів.















Немає коментарів:

Дописати коментар