Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

пʼятницю, 2 грудня 2016 р.

Обласна педагогічна практика вчителів хімії та біології в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів

30 листопада 2016 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів була проведена обласна педпрактика вчителів хімії та біології, які підвищують кваліфікацію на курсах при Івано-Франківському ОІППО.
Зі вступним словом виступили директор школи Микола Левицький, який привітав поважних гостей і презентував діяльність педагогічного та учнівського колективів та методист районного інформаційно-методичного центру відділу освіти Надвірнянської РДА Уляна Дердюк.
Слухачі курсів відвідали урок біології у 6А класі у вчителя вищої категорії старшого вчителя Марії Чіх «Будова рослин. Органи рослин». Семикласники під керівництвом вчителя хімії вчителя вищої категорії Галини Левицької презентували свою діяльність над проектами з теми «Фізичні та хімічні явища».

З цікавою пізнавальною інформацією перед присутніми виступили наукові співробітники природного заповідника «Горгани» Людмила Кравчук та Роман Кузнєцов, які ознайомили педагогічних працівників з діяльністю заповідника і поділилися різноманітною літературою.
Вчитель біології Пнівської ЗОШ І-ІІІ ступенів Андрій Вірста поділився зі слухачами курсів досвідом застосування в навчально-виховному процесі педагогічної технології «Перевернутий клас» і представив цікаву презентацію.
Керівник групи слухачів курсів Наталія Толоконнікова подякувала дирекції Парищенської школи, вчителям хімії і біології Галині Левицькій та Марії Чіх за змістовну організацію педпрактики і майстерно проведені уроки.


























1 коментар:

  1. Дивлюсь на Ваші, Миколо Івановичу, публікації, та й міркую: щось зачстило до Вас як районне так і обласне начальство із різноманітними заходяами. Направду школа має чим похвалитись! Так тримати! Молодці.

    ВідповістиВидалити