Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

четвер, 12 травня 2016 р.

Парищенська школа зустрічала гостей

11 травня 2016 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів відбулося засідання школи удосконалення педагогічної майстерності учителів початкових класів шкіл району. Розпочав роботу семінару директор  школи Микола Левицький, який привітав присутніх та коротко презентував школу. Заступник директора з навчально-виховної роботи Іван Чіх та керівник шкільного методичного об'єднання вчителів початкових класів Галина Чіх ознайомили присутніх з методичною діяльністю педагогів.
У рамках семінару був проведений урок математики у 1 класі «Узагальнення і систематизація знань учнів». Допомагаючи Колобкові, героєві  з однойменної казки, спільно зі своєю вчителькою Світланою Півнюк, спеціалістом І категорії, першокласники успішно додавали і віднімали двоцифрові числа, складали і розв'язували задачі, складали геометричні фігури. Все це відбувалося у формі гри, з великою кількістю наочності, у доброму настрої та взаємодовірі один до одного та вчителя.
Вчителі початкових класів Ковалюк Г. В. та Криворучко С. В., спеціалісти вищої категорії, разом зі своїми вихованцями учнями 2 і 3 класів запросили присутніх на виховний захід «Сім кольорів щастя». Діти через слова батьків Володимира Петрика та Ніни Рудак, вірші та пісню з'ясували, що таке щастя, висловили свої думки, а також дізналися, що потрібно для того, щоб бути щасливим.
Сім веселкових кольорів щастя – життя, сім'я, рідна Батьківщина, здоров'я, дружба, добро,  мрії – подорожували разом з маленькими школяриками та учасниками семінару. І нехай воно буде для всіх нас, наших діточок веселковим, чистим, бо людина приходить у світ для добра і щастя.


Немає коментарів:

Дописати коментар