Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

вівторок, 1 вересня 2015 р.

Знову дзвінок кличе в класи дітей


В різнобарв'ї кольорів на вишиванках  та дзвінких дитячих голосів пройшло свято Першого дзвоника в Парищенській ЗОШ І-ІІІ ступенів. Коридором з вишитих рушників виводять  одинадцятикласники свою наймолодшу зміну – 20 першачків, які ще вчора жили безтурботним життям.
Лунає Державний Гімн України. «Ще не вмерла України і слава, і воля, ще нам, браття молодії, усміхнеться доля...» гордо лунає з уст учнівської молоді, вчителів, батьків, яких, незважаючи на гарячу осінню пору, зібралося багато на шкільному подвір'ї.
Хвилиною мовчання вшановано пам'ять борців, які загинули на Сході України, захищаючи рідну державу.
До присутніх звернувся директор школи Микола Левицький, який привітав зі святом учнів, батьків, педагогічних працівників. Особливі теплі слова лунали в адресу учнів 1 класу та їхніх батьків. З гордістю було відзначено минулорічних випускників, які стоять сьогодні на урочистих лінійках в Прикарпатському національному університеті, технічному університеті нафти і газу, національному медичному університеті та інших навчальних закладах. Багато з них зараховані на державну форму навчання.
З Божим благословенням звернувся до присутніх настоятель місцевої УГКЦ о. Роман. Слова вітання лунали від депутата районної ради Ігоря Білогана, сільського голови Василя Магдича.
Особливо схвильовано і тепло, бурхливими оплесками і квітами зустріли всі присутні на святі батька учениці 10 класу, свого односельчанина Ігоря Фединяка, який нещодавно повернувся зі Сходу, де захищав територіальну цілісність нашої держави. Його виступ глибоко запав у душу кожному, хто перебував на святі.
Дзвінкі пісні, гумор, вірші супроводжували свято, наповнювали його теплим родинним настроєм. А інакше і не могло бути, адже тут зібралася вся шкільна Родина.
І ось настає хвилююча мить. Одинадцятикласник Олег Каратніцький та першокласниця Євгенія Федорів дзвоником, оздобленим синьо-жовтими стрічками, сповіщають про початок нового 2015-2016 навчального року.
В добру путь, шановні діточки!

Немає коментарів:

Дописати коментар