Мої вітання! Сподіваюся, що візит на мій блог буде для Вас цікавим і корисним!!!

суботу, 29 жовтня 2016 р.

Впровадження моделей виховних систем класних колективів

25 жовтня 2016 року на базі Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Надвірнянського району відбувся семінар заступників директорів з виховної роботи з питання впровадження моделей виховних систем класних колективів.
З вітальним словом та презентацією навчального закладу виступив директор школи Микола Левицький.

Учасники семінару здійснили заочну подорож з учнями 2 класу та класним керівником Світланою Півнюк в осінню казку.
Емоційністю та козацьким завзяттям зустрічали гостей батьки та учні 6А класу зі своїм наставником Світланою Юрчило на родинному святі «Козацькі забави».
В іншому настрої пройшла година спілкування з елементами пошукової діяльності «Закляття без пам'ятства» в 9 класі, на якій класний керівник вчитель історії Ярослав Круль розкрив страшні сторінки голодомору, що мали місце в історії України.
Романтичний настрій панував у літературній вітальні в 10 класі (кл. керівник Ольга Ломпас) «Тричі мені являлася любов» до річниці з дня народження Івана Франка.
 Гості ознайомилися з творчими роботами учнів школи, виконаних під керівництвом вчителів трудового навчання Надії Мельник та Володимира Петрика.
Заступник директора з виховної роботи Парищенської ЗОШ І-ІІІ ступенів Наталія Шміголь ознайомила присутніх з реалізацією в школі виховних систем класів та представила окремі з них.
Творчий портрет класного керівника презентувала призер обласного етапу конкурсу «Класний керівник року» класний керівник 11 класу Галина Левицька.
Методист Надвірнянського РІМЦу Галина Ботулінська підвела підсумки роботи і дала високу оцінку виховній діяльності колективу школи. Учасники семінару виробили певні напрацювання та напрями модернізації виховних систем класів та школи в цілому в контексті реформування системи освіти.
































2 коментарі:

  1. Молодці! Сильний, професійний колектив, талановиті учні, невтомний керівник школи.Непросту тему семінару ви обрали, але, судячи із зацікавлених поглядів учасників, натхненних облич дітей - справилися ви з метою блискуче! Успіхів Вам, Миколо Івановичу та творчих злетів Вашому колективу!

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Щиро дякую за високу оцінку роботи педагогічного колективу школи!

      Видалити